O NAMA

About us

Od osnivanja 1958 L.A.S.P. Sistem je svetski lider u proizvodnji i ugradnji sistema za pokrivanje objekata. Mi pristupamo trzištu sa inovativnim proizvodima, visokih performansi.

Razvili smo liniju pokretnog krov (pokretnog prekrivača), sistema zasnovanog na tehnologiji koji smo dizajnirali sami: MANTT / MASAV sistem.

To je sistem za pokrivanje: hotela, restorana, kafica ili drugih objekata koji imaju prostor na otvorenom .

Mi dizajniramo velike sisteme za pokrivanje objekata koji su pogodni za svaku upotrebu. Naše usluge će vam omogućiti da prilagodite svoj prekrivač (tendu) na način koji Vam najviše odgovara, uz pomoć naših iskusnih tehničara i menadžere prodaje! Instalirajte teleskopski pokrivač preko hotelske terase ili kao zaštitu za verandu i dajte Vašem životnom prostoru na otvorenom novu crtu. Naše tende su na razvlačenje, i samim tim su Vašoj klijenteli od ogromne koristi. Kada se vremenski vremenski uslovi pogoršaju, vrlo brzo ćete moći da izvučete tende, samo jednim klikom Vaš prostor na otvorenom je u potpunosti prekriven i dalje možete da koristite svoju baštu restorana, kafića ili hotela. Nas pokretni krov se izradjuje po medjunarodnom patentu koji je spreman da ponudi najbolji kvalitet i zastitu od vetra, snega, vetrova i zemljotresa.

Naši proizvodi su prošli vrlo stroge testove, gde su pokazali izvanredne rezultate i spremnost da se odupru vetrovima brzine i do 140 km / h .

Ako želite da radite sa nama, u potpunosti ćete biti podržani sa nase pružanjem sledećih operativnih alata:

L.A.S.P. System Poslovna / Tehnička pomoć
L.A.S.P. System Operativna tehnička pomoć
L.A.S.P. System Prosleđivanje svih primljenih zahteva iz vašeg područja
L.A.S.P. System Marketinška podrška
L.A.S.P. System Literatura (katalozi proizvoda)
L.A.S.P. System Promotivni materijal (brošure)
L.A.S.P. System Komplet torba
TOP