M.A.N.T.T. First Class Tende Prva Klasa Motorizovani Krovni Pokrivač
DALjE
Posetite
Galeriju

Tende Prva Klasa

M.A.N.T.T. First Class

Tenda "Prva Klasa" je sistem malih ili velikih pokretnih pokrivaca koji sluze za zastitu od vremenskih neprilika i rade odlicno kao: pokretni pokrivaci na nocnim klubovima, restoranima, hotelima, bazenima. M.A.N.T.T. First Class je teleskopski motorizovani krovni pokrivac koji mozete otvoriti i zatvoriti kada god Vi to zelite.

Struktura M.A.N.T.T. First Class je ovakva: 2/3 sistema je pokretni krov i 1/3 sistema je fiksna i sa jednostavnim klikom mozete da otvorite krovni pokrivac ili da uvucete i uzivate u letu i suncanim danima.

Pokretni krovni pokrivac je testiran da se odupre vetrovima brzine i do 145 km/h i izuzetno otporan na tesko opterecenje snega. M.A.N.T.T. First Class greje Vase prostorije zimi a hladi leti za potpuni komfor Vasih klijenata. Takode M.A.N.T.T. First Class je opremljen sa integrisanim drenaznim sistemom koji prikuplja i nosi daleko kisnicu. Viseslojni, izuzetno otporan patentirani sistem naziva "Stratustex" je na raspolaganju na Vas zahtev. Sprecava kondenzaciju i termicki izoluje pokrivac za potpunu udobnost u svim godisnjim dobima.

Poseban unutrasnji materijal sprecava stetnost UV zracenja koji udara u pokrivac, dok u isto vreme izbegava neprijatan efekat staklene baste. M.A.N.T.T. First Class moze biti po meri i instaliran bilo gde. M.A.N.T.T. First Class moze biti opremljen sa bocnim prilozima (bocna zastitna tenda ili vertikalni klizeci zidovi) koji su nezavisni od krova i potpuno prenosivi. Oni mogu biti fiksni ili klizni ( sistem pokretnog krova ). Za preduzeca smo razvili poseban niz komercijalnih projekata koja se mogu prilagoditi velicini prostora koji je potreban da bude pokriven.

Technocovering D.O.O. | Patentirani Proizvođač M.A.N.T.T.® delova
TOP