M.A.N.T.T. Garden Roof Pokretni Krovni Pokrivač Teleskopski Krovni Pokrivač
DALjE
Posetite
Galeriju
Garden Roof

Pokretni krovni pokrivac

M.A.N.T.T. Garden Roof

Nas M.A.N.T.T. Garden Roof je teleskopski krovni pokrivac, idealno resenje za bilo koju vrstu posla ( restoran, hotel, kafe bar ) ili privatnu kucu ( stambeni resenje ).

Pokretni krovni pokrivac ili M.A.N.T.T. Garden Roof sistem je laksa verzija naseg sistema M.A.N.T.T. First Class, sastavljena od plastificirane strukture sa komponentama od aluminijuma i celika.

Standardna verzija M.A.N.T.T. Garden Roof sistema je 50% fiksna, a 50% teleskopska.

Dakle, rucno se otvara i zatvara na pola puta. Postoje dva jednostavna metoda za rad na krovnom sistemu: Kurbla ili konopci sa strane.

Gornji pokrivac moze biti transparentan (proziran) ili neprozirni. Viseslojni nepokretni sistem pod nazivom "Stratusteks" je na raspolaganju na Vas zahtev. M.A.N.T.T. Garden Roof sistem se moze termicki i zvucno izolovati, opremljen lateralnim bocnim panelima ( lako uklonjivim ) ili vertikalnim panelima. Grejaci se mogu postaviti unutar pokrivaca da stvori novi prostor koji mozete koristiti tokom cele godine, pogotovu zimi.

Izdrzljiv i elegantan, M.A.N.T.T. Garden Roof nudi efikasnost i lepotu.

Za preduzeca smo razvili posebnu seriju komercijalnog M.A.N.T.T. Garden Roof sistema koji moze da se prilagodi na velicinu prostora koji je potreban da se pokrije. Koriscenjem komercijalne verzije pruzate Vasim klijentima dodatnu udobnost i bezbednost, kao i sopstvenu korist od otvorenog i zatvorenog sistema krova ( pokretni krovni sistem ).

Technocovering D.O.O. | Patentirani Proizvođač M.A.N.T.T.® delova
TOP